Sunday, February 26, 2012

Pecans: Den riktige veien å spise nøtter

Husker du da du prøvde å steke et stort stykke kjøtt? Husker du fett som dripped fra kjøtt på coals på grillen? Kan du fortsatt forestille deg varmen som kom fra hauger av kull som du forberedt under det SKIVE av kjøtt? Kan du fremdeles erindre som fantastiske lukter som wafted i hele huset, hver gang du holdt en grill-Fest?


Hvis du kan, så vet du hva det tar før noe å steke. Nok varme, nok plass rundt hver brikke på rack, nok eksponering på alle sider. Roasting pecans er bare sånn. Gjort riktig, en stekt pecan smaker fantastiske og har fantastisk helsefordeler. Lave temperaturer (160-1700 F) er ideelle siden høyere temperaturer ødelegge den pecan umettede fettsyrer. Alt du trenger er 15 til 20 minutter å steke nøtter og forbedre deres naturlige sweetness.


Og akkurat som det er en riktig måte å steke pecans, det er også de beste oppskriftene fra forskjellige måtene å steke pecans. Roasting pecans kan kjøre fra så kort som 5 til ti minutter til over 2 timer av treg roasting.


Den enkleste måten å ha stekt pecans er å bare sette pecans i ett enkelt lag på en bakervarer panorer og plassere det i ovnen for 5 til 10 minutter. Pecan nøtter kan du spray med litt soya saus å forbedre smaken.


Du kan også bake pecans i ovnen etter med lokale dem med salt. Holde dem inne i 20 minutter. Når pecan nøtter begynner å brown, kan du ta dem fra ovnen. Legge til omtrent 1 spiseskje av margarin eller smør i stekt pecans og hisse godt.


For de som ønsker smelte spicier stekt pecan nøtter, 1 pinne av smør. Legge til 1 spiseskje Worcestershire, ¼ TS selleri salt, ¼ TS sesongen, ¼ TS Cayennepepper, ¼ TS løk salt, og ¼ hvitløk og salt i smør. Hisse til alle krydder er blandet grundig. Legge til 2 liter pecan halvdeler og hisse i til belagt med saus. Bake i en grunne roasting pan på 2500 for 1 time. Helle ut og renne på papirhåndklær. Salt stekt pecans lett.


Du kan også gjøre gammeldags stekt pecans. Preheat ovnen til 2250 F. Spray litt olje på din bakervarer panorer. Kombinere 1 egg hvitt og 1 spiseskje av vann i en bolle miksing. Du kan slå denne blanding før LUN. Legge til 2 ¼ kopper pecan halvdeler og falsing i. Bland ½ kopp hvitt sukker, ¼ TS av salt, og 1 ½ ts av bakken kanel i en shaker. Stenke over pecans. Sett pecans i ovnen til ristet.


Det er sunt å spise stekt pecans siden de gir deg mer enn 19 vitaminer og mineraler. Stekt pecans, når forberedt på riktig måte, beholde 'god' fettet som ble funnet å lavere Kolesterol nivåer. De er også en god kilde til protein og fiber. Pecans har en av de høyeste nivåene i anti-oxidant aktivitet blant vanlige nøtter som valnøtt og mandel. Det er ingen ende til fordelene du kan få fra å spise stekt pecans.


Tanner Pecans og Candies tilbyr bare ferskeste og beste pecans. Du kan nå spiser pecans stekt den rette måten. Besøk Tanner Pecans nå.

No comments:

Post a Comment